Datema Knowledge / March 17, 2017

Datema söker erfarna mjukvaruutvecklare

Var med och vidareutveckla världens bästa självskanningslösning!

Datema söker erfarna mjukvaruutvecklare.

Om IT-företaget Datema

Datema har sitt huvudkontor vid Solna Strand samt kontor även i Varberg och Oslo. Företaget utgör cirka 50 medarbetare som dagligen interagerar med varandra över våra tre affärsområden. Väljer du att jobba på Datema hamnar du i en mycket trivsam miljö där vi jobbar hårt för att vara den goda arbetsgivaren för våra medarbetare. Som företag är vi experter inom retail (självskanning), transport, logistik och affärssystemsprocesser och vi har funnits på den Skandinaviska marknaden i över 30 år. Vi har IT-specialister, IT-konsulter och applikationsutvecklare som dagligen hjälper ca 600 företag i Sverige, Norge och Danmark med tjänster och processer kring kundspecifika lösningar som tillsammans med hårdvara från världsledande tillverkare utgör en komplett leverans från ax till limpa. Läs mer om vad vi sysslar med på www.datema.se.

Var med och vidareutveckla världens bästa självskanningslösning!

Vi vill utöka vår utvecklingsavdelning och söker därför efter erfarna mjukvaruutvecklare. Avdelningen som arbetar med att utveckla vår självskanningslösning är liten, trivsam och mycket kreativ. Vi arbetar med kunder och partners över hela Europa och vår självskanningslösning används varje dag av tusentals kunder. Väljer du att arbeta hos oss hamnar du i en prestigelös arbetsmiljö med stort inflytande, eget ansvar och personlig frihet. Vi sitter i Solna Strand intill vattnet, nära tunnelbana, pendeltåg och tvärbana.

Vi söker dig som är erfaren mjukvaruutvecklare och vill vara med och ta fram världens bästa självscanningslösning.

Vad vi förväntar oss av dig:

Du har erfarenhet inom .NET och C# och det är meriterande om du har kunskaper inom Xamarin och iOS och Android-utveckling.

Du vill arbeta med testdriven utveckling och får gärna ha erfarenhet av bygg-, test- och dokumentationsautomation.

Vi tror att du har en god förmåga att se möjligheter, är kreativ och systematisk.

Att du är självgående är ett måste.

Du pratar svenska och eftersom vi arbetar på en internationell marknad och har kunder från många olika länder och kulturer är det viktigt att du även behärskar engelska i både tal och skrift.

Du trivs med att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och jobbar lika bra självständigt som i grupp.

Du är en service-minded person med social kompetens.

Kontakt

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast. Vi tar endast emot ansökningar via e-post till Fredrik Englund, fredrik.englund@datema.se. Vi intervjuar kandidater löpande.

Sista ansökningsdag är 12 maj.